La nostra essència

Casa nostra

La història de sis generacions

La nostra història comença a narrar-se des de la veu del nostre avi, qui emocionat defineix la nostra família com a lluitadors incansables i apassionats per l’agricultura. Tot comença a Gandesa 6 generacions enrere, on neix la clau d’aquest meravellós projecte: la passió i estima per la nostra terra.

Fins a l’any 2017 la nostra família s’ha dedicat en exclusiu a l’agricultura:
vinya, olivers, ametllers i arbres fruitals eren la base del nostre treball.
Però a la tardor de l’any 2017 som els seus néts qui amb respecte, passió icreativitat continuem amb el projecte de vida de la nostra família fent un pas endavant: ens embarquem en l’aventura de l’elaboració de vins, i és just en aquell moment quan neix Essència de Lluna.

Els nostres vins

La lluna, la nostra essència

Ens basem en la filosofia del calendari lunar al treball al camp, durant l’elaboració del vi i en el moment de l’embotellament.

d
Vins aptes per a vegans i vegetarians

Excloem qualsevol resta d’origen animal durant tot el procés d’elaboració.

Compromís amb la natura

Treballem amb ampolles ecològiques i taps de suro 100% naturals, sostenibles i reciclables.

d
Producció limitada

Raïm veremat de forma manual a petites parcel·les i que ens proporciona vins de qualitat superior.

La nostra terra

Una filosofia de vida

La nostra vocació és el camp, i a l’amor que tenim cap al nostre territori és on està l’origen del nostre treball. D’aquest amor hem après que només podem treure profit de la terra si la respectem i protegim, i a cada pas que donem ens guiem per la rotació de la lluna: al moment de plantar, al treball al camp, a la verema, a l’elaboració i a l’embotellament de tots els nostres vins.

A Essència de lluna tenim un ferm compromís i respecte pel medi ambient i pels animals, així com una gran preocupació per l’alimentació sostenible i saludable. Per aquests motius, hem apostat per una filosofia de vida que esperem compartir amb tots vosaltres, winelovers.